Първа стъпка от Себепознанието в Трансформацията


Мелин Лафонт: Лично съобщение до мен от Възнесените Учители от Далечния Изток- Първа стъпка от себепознанието в Трансформацията

Това са канализирани средства, които са всъщност лично съобщение за мен. Тези Учители са познати от книгата „Животът и ученията на Майсторите от Далечния Изток” на Бард Т. Сполдинг, една чудесна книга, която ми препоръчаха, но за съжаление още не съм прочела. Те дойдоха в началото на ноември, за да ми дадат напъствие в моята Трансформация/ Трансмутация, която още е в ход. Тъй като това напътствие съдържа важни инструменти, аз реших да споделя това съобщение с всички вас. Имайте предвид, че това съобщение е персонално за мен, и то може да варира за всеки човек, съответно има вероятност то да не резонира с вашата личност и сърце. Целият ченълинг съдържа 20 страници и е направен на части, които съдържат определени стъпки. Всичките 3 части са канализирани инструменти за мен и чрез мен от Учителите. Затова те са мои лични инструменти и са защитени с авторски права. Можете свободно да използвате и разпространявате тези съобщения и инструменти, ако те съдържат линковете за авторски права в края им. С много любов, Мелин ♥

Видео на английски език: https://www.youtube.com/watch?v=W4_Hc74HxiQ

Ние всички ви поздравяваме като колективно съзнание на Възнесените Майстори на Далечния Изток. Ние достигнахме колективно съзнание в нашето просветление, което с удоволствие споделяме с всички вас. Нашата енергия се състои от Възнесените Майстори в Будизма, Хиндуизма, Исляма, Западните общества и от различни пратеници на Светлината. Ние не акцентираме върху разликите в произхода, след като формираме едно звено и едно обединение от Възнесена енергия. Ние адресираме това до всички вас на колективно ниво с цел да изясним някои въпроси, които може да са оставили грешно впечатление в съзнанието ви и във вашия възлюбен Аз.

Позволете ни да ви придружим във вашия живот, за да ви дадем повече просветление по някои трудни и неясни проблеми на лично ниво. Какво ви очаква и какво вече сте постигнали във вашата инкарнация са въпроси с първостепенно значение и стойност както за нас, така и за вас, и за Земята. Много неща бяха казани, много неща научихте и досега бяхте в състояние да възприемате и интегрирате в съществото си нещо, което само по себе си е най-фантастичния опит! Да можете да видите това чудо си е истинска благословия и ние високо оценяваме това, защото сме толкова благодарни за огромната ви еволюция в освобождаването и сбогуването с този свят на дуалността, в който живеете.

Вие вече направихте много стъпки, но да освободите всичко заобикалящо ви е доста трудна стъпка, която ние някога също трябваше да направим. Нашият принос в това за вас, е да споделим какво сме научили в това отнощение и да ви насочваме в тази последна, но най- трудна част от етапа на освобождаване и отменяне. Следващия етап, който достигнахте сега е този на пълното отменяне на физическата ви форма във вашия истински вид и същество. Наистина ли разбирате тази концепция напълно? Ако не, ние сме най-нетърпеливи да ви помогнем да вникнете изцяло в този въпрос.

Състоянието на разпадане и освобождаване на вашия собствен образ и външен вид като такова ви е познато и това е процес, който сега проявявате. Става въпрос за освобождаване на целия ви Аз по такъв начин, че разпадането на материалната страна да може да се превърне в по-лека форма, която е гъвкава, податлива и се състои от Светлина. От вас се изисква да изпълните вашата собствена телесна Трансформация и по тази причина всичко зависи от вас. Когато някой достигне до състоянието на великолепие има определено вещество, което се произвежда в мозъка, което е насочено от сърдечния ви център на физическото тяло и от истинската ви Същност и Висш Аз. Ето защо вашето собствено сърце е порталът към Възнесението и Трансформацията. Освобождаването и формирането на това вещество е т. нар. Кундалини, която поддържа и се разсейва във физическото тяло.

Когато освобождаването е напълно завършено и най-важните клетъчни групи и органи са достигнати, Трансформацията ще се разрази и ще доведе физическото тяло до пълната ви Трансформация в източник на енергия и Светлина. Светлинното тяло е по някакъв начин източник на Светлина и енергия и само по себе си е междинна стъпка за човечеството в развитието по посока на истинския ви Аз в по-късно времепространство. Ние, Възнесените Владици на Далечния Изток, вече сме преминали през този процес преди много време и притежаваме нужния контрол, спокойствие и любов към себе си; ние съзнателно започнахме и режисирахме този процес, на който сега сте подложени. Това е най-красивия и изключителен опит който ние, като Майстори, обичаме да споделяме с вас във вашия свят, който сам по себе си е на ръба на голяма промяна. Освободете контрола, който илюзията оказва върху вас, благодарете й за предоставените услуги и поемете пълен контрол върху истинската ви Същност.

Насочете се навън от този илюзорен свят и изградете вашия истински Аз от светлина и енергия. Вие сте почти преминали през този процес; само трябва да отстраните няколко пречки, които могат да попречат на пълното освобождане на Същността ви. Погрижете се сърцето ви отново да е напълно балансирано. Знаем колко скръб може да има в него и до какво тя може да доведе, това е мощна отрова за сърцето ви и съществото ви.

Когато сърцето ви, вашия портал към Възнесението, е небалансирано, то може да доведе до липса на трансмутации към състояние на Любов. Когато тялото е по-леко, то не може да изрази себе си напълно ако липсва баланс. Баланс: поддържане на пълен контрол върху наистина всичко. Каквото е блестяло ярко може да намалее в сияние, точно както чувствата ви...

То съществува в по-голямата част от тази Хармонична Любов между вас двамата (аз и моят Пламък-Близнак), но също има и периоди, в които не се чувствате добре в резултат от емоции на разочарование, или липсата на любимия... Върнете сърцето си обратно към хармонията със себе си и освободете всички очаквания и виждания по отношение на това.

Вашето обединение с възлюбения ви Аз ще се случи спонтанно. Ние сме призовани да ви помагаме в това. Ние сме най-удовлетворени да споделим нашето просветление в материята. Казваме ви че ще споделим нашите техники с вас, които сте свободни да споделяте с другите и да използвате за вас, както намерите за добре. Те не са тайни, а по-скоро способности и учения от нас за вас.

Първо – Живейте ден за ден и от период за период. Не позволявайте планиране да определя бъдещето ви, тъй като това само ще ви дърпа назад от освобождаването и отделянето ... Още една причина защо ние, Владиците, сме се оттегляли в самота преди, за да бъдем напълно свободни от ежедневната рутина и ограничения. Позволете си възможността да се освободите от определени ежедневни задачи. Освободете се от тях, няма очаквания върху вас; вие сте тези, които имат очаквания за себе си. Този съвет ни води към следващата точка, която се занимава със...

Второ – очакванията.. Освободете се от всичко, което искате да свършите днес или някой друг очаква да направите. Дори това принадлежи към задържането ви в специфична мисъл- форма на очакване и илюзии.

Трето - Наистина освободете всичко по начин, по който и една мисъл не се появява в ума ви, така че да можете да се окажете в състояние на истинско Битие. С празен ум човек може да създава и да се променя значително. Той е откъснат от всякакъв контрол и от всички мисъл- форми. Това ви води до състояние на Бъдене, което е творене само по себе си.

Четвърто - Приемайте всичко така, както идва и вярвайте, че каквото и да се появи, то ще бъде това, от което най-много се нуждаете по пътя ви в точното, перфектно, Божествено време. Започнете от тази възможност и градете оттук нататък, като едновременно с това истински освобождавайте всичко и нямайте повече очаквания.

Пето - Обграждайте се редовно в златен купол от светлина, пълен с Божествена бяло-синя светлина. За да постигнете просветление, това означава че не само създавате това състояние на трансформация, но също така и поставяте и обграждате себе си ефективно в Светлина. Вашето сърце е светлина и е Божествен Аз.

Шесто – Бъдете отворени за мнението на другите. Не налагайте мнението си, то е вашата истина, но само Ваша. Всеки от вас има своя собствена истина, която съответства с неговото Същество. Уважавайте се един друг по тези въпроси, това е важно.

Седмо – Освободете се от миналото. Няма такова нещо като времеви сегменти. Миналото прави разграничение в енергията също както настоящето и бъдещето. Всичко се свежда до това, да развивате и разширявате вашето Аз Съм като ваша истинска Същност.

Осмо. – Освободете се от всичко, свързано с вас. Вашата представа за себе си, мислите ви за себе си, физическата ви същност, нефизическата ви същност, просто пуснете всичко да си отиде и не мислете за това или за себе си. Трябва да подчертаем този факт: освободете всичко, свързано с вас!

Девето. – Знаенето. Това е много важно. Трябва да знаете кой сте, не да мислите, не да се позиционирате, а да чувствате и знаете. Вие не се нуждаете от енергия от външни източници, за да получите това знание и тази осъзнатост за това кой сте, какъв тип енергия сте във вашата истинска Същност. Винаги бъдете в състояние на ЗНАЕНЕ. Вие сте това състояние. Просто БЪДЕТЕ, не от гледна точка на егото, а на сърцето.

Десето. – Да бъдеш балансиран. Както споменахме преди, това не би трябвало да представлява проблем за вашето същество. Не можете да се придвижите напред, когато факторът баланс липсва. Балансът сам по себе си играе важна роля във възможността за Възнесение. Медитацията, по задълбочен начин и на ежедневна основа, ще се погрижи за баланса ви. Задълбочаването в прозрения, вътрешното изследване, опознаването, или по- добре казано, признаването на вашето Същество, пътуването до различни измерения, откриването на различни светове ... всичко това допринася за задълбочаване на знаенето и Бъденето. Балансирането на чакрите ви трябва да се превърне в ежедневен ритуал, който е нужен за да се превърнете в Едно с Висшия ви, истински Аз. Пътят се изчиства и подсигурява между източниците на Божествена Светлина и Божествени Същества, отразявайки цялата ви Светлина и истински Аз. Чакрите освен източници на Светлина и на истинския ви Аз са също и източник на информация. Комуникацията между чакрите трябва да остане чиста, за да бъдете в състояние да постигнете просветлено състояние. Блокажите са източник на вкопчване... Освободете тези блокажи чрез цялостни ежедневни медитации, чрез заземяване и чрез интегриране на светлина в светлинните клетки на чакрите. Да бъдете балансирани също опира до знанието, доверяването и Бъденето, че освобождавате неща, които имат контрол над вас в материалния свят и в мисленето ви: Илюзията.

Единайсет. - В крайна сметка всичко това се намира на един и същи кръг. Едното влияе на другото и те всички са взаимосвързани.

Източник

Превод:  Габриела Петрова | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments